Permanente ontharing met ENERGIST VPL

Energist VPL is de efficiëntste, veiligste, snelste methode voor permanente ontharing.
Hoe werkt ENERGIST VPL?

De ENERGIST VPL produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmte ontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren in de groeifase definitief vernietigt.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik.

Al na de eerste behandeling zie je resultaat.

Tal van dermatologische studies en certificaten bewijzen dat ENERGIST VPL beter is dan laser.

Is het resultaat permanent?

Ja, dat is uitvoerig bewezen met ENERGIST VPL. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huid- en haartype. Gemiddeld zijn er 4 à 8 sessies nodig. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocaties en aan de groeicyclus van de haren. Dit kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Zijn er voorzorgsmaatregelen?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient zon en zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór de behandeling.

Kan iedereen behandeld worden?

Haren dienen voldoende pigment te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, kan met zo'n hoge energie gewerkt worden dat ook de meeste donkerblonde tot middenblonde haren verdwijnen. Ook alle huidtypes kunnen behandeld worden.

Hoeveel kost een behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied, maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek.

De behandeling met ENERGIST VPL biedt u tal van voordelen: uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing.