AquaRenew
Hydrabrasie

Huidhydratatie en cellulair vernieuwingssysteem
Wat is hydrabrasie?

Hydrabrasie is een esthetische technologie die de huid polijst, verfijnt en hydrateert in één behandeling. De procedure is snel en eenvoudig en de resultaten zijn fantastisch.

Om het beste resultaat te bekomen, start je eerst met de 'droge' diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak.

Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad.

De perfecte oplossing voor allerlei huidproblemen.
  • Onzuivere huid
  • Vale huid
  • Anti-ageing
  • Zwarte punten
  • Deshydratatie
  • Pigmentvlekken
  • Lijntjes en rimpels
  • Verstopte poriën
  • Zonbeschadigde huid
Wat zijn de voordelen van de AquaRenew behandeling?

De combinatie van huidexfoliatie met lichte suctie zorgt voor een gezonde en frissere huid. Na de behandeling produceert de basaallaag van de huid nieuwe levende cellen zodat uw huid elastischer wordt en een mooiere textuur krijgt.

De AquaRenew behandeling voegt vocht toe aan de huid en hydrateert ze. Zo is de behandeling zeer nutting wanneer u last heeft van een droge huid.

Na een aantal behandelingen zal u ook merken dat fijne lijntjes en rimpels verminderen. De AquaRenew behandeling verkleint vergrote poriën en zwarte en witte punten worden verwijderd. Zelfs vlekken door zonneschade verminderen. Uw huid zal meer gehydrateerd en zachter aanvoelen.

Hoe voelt een AquaRenew behandeling?

De meeste klanten genieten van een hydrabrasiebehandeling, omdat die de huide tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, zacht en glad maakt.

De AquaRenew hydrabrasieprocedure is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig. De procedure wordt op maat van de speciale noden van uw huid toegepast. U voelt geen ongemak en er is geen hersteltijd nodig. Een lichte roodheid kan optreden, afhankelijk van de kracht van de procedure die uw AquaRenew experte selecteerde, maar die verdwijnt na maximaal 24 uur.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijgt u over het algemeen na een kuur van 6 behandelingen, met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4 à 6 weken.

Zijn er voorzorgen die ik moet nemen om een AquaRenew Hydrabrasie behandeling te ondergaan?

We raden u aan om geen invasieve behandelingen te ondergaan als u een hydrabrasiebehandeling wenst te krijgen. We raden harsen af van 2 dagen voor de behandeling tot 7 dagen na de behandeling.

U neemt best geen zonnebanksessies tot 1 week na een hydrabrasiebehandeling. Ook zwemmen in water met veel chloor raden we tot 1 week na de behandeling sterk af.

Hoe verzorg ik mijn huid na een AquaRenew Hydrabrasiebehandeling?

De AquaRenew hydrabrasiebehandeling brengt makkelijker voedingsstoffen in de huid en verhoogt de microcirculatie.

Na de behandeling dringen thuisverzorgingsproducten 4 tot 5 keer gemakkelijker in de huid.

Ik geef u graag advies voor de aangepaste producten voor uw huid. Het is aangeraden om na de behandeling producten met SPF30 beschermingsfactor te gebruiken. Verder is het aangewezen om met een pH-balancerende reiniger en een kwaliteitsvolle thuisverzorging de behandeling te ondersteunen.